CITRUS

Citroen

Citroen

Citroen zijn de laatste jaren immens populair geworden. 
Sinds enige tijd, is er veel meer bekend geworden over de goede voedings-
en bouwstoffen die een citroen bevat. 

Wilt u de schil van een citroen verwerken?
Boen de citroen met een nagelborstel onder lauwwarm water schoon, tot de citroen dof begint te ogen. 
Hoe doffer de citroen oogt, hoe meer u van de waslaag af heeft geboend.  

Citroenen zijn het jaar rond beschikbaar 
€ 0,40
Bekijken
Grapefruit Rood

Grapefruit Rood

Grapefruit zit vol met essentiële voedings- en bouwstoffen.

Rode grapefruit is friszuur tot zoetzuur van smaak.
Grapefruits zijn zeer geschikt om uit te persen
maar daarnaast ook zeer geschikt om te eten.

Een grapefruit is op kamertemperatuur minimaal een week te bewaren.  
In de koelkast is een grapefruit aanzienlijk langer te bewaren.
€ 0,70
Bekijken
Handsinaasappels

Handsinaasappels

Zoet, lekker sappig, zacht van vlees.
Bewaar de sinaasappels in de koelkast, zo kunt u ze het langst bewaren.
Consumeer de sinaasappels op kamertemperatuur voor  optimale smaak. 
€ 0,70
Bekijken
Limoen

Limoen

Limoen is zo’n beetje de kleinste telg uit de citrus familie.
Een limoen is groen tot donkergroen van kleur.
Het vruchtvlees is stevig en bevat veel sap.
Het sap wordt veelal gebruikt in diverse Oosterse gerechten,
maar ook in salades en smoothies kan een limoen een heerlijk accent of juist een boost geven.

Na aankoop, is een limoen, al dan niet in de koelkast, minimaal een week houdbaar. 
 
€ 0,40
Bekijken
Mandarijnen

Mandarijnen

Mandarijnen zijn er in vele soorten en maten.
Wij garanderen ongeveer 40 weken per jaar ècht lekkere mandarijnen.
Biedt het seizoen geen lekkere mandarijnen? Dan zullen wij ze niet in huis hebben. 
Ons devies is: lekker mandarijnen, anders geen mandarijnen!

Op dit moment zijn de mandarijnen erg goed van kwaliteit en lekker van smaak.
Zoet van smaak, vol met sap, je kunt een verdwaald pitje tegekomen, maar dit is zeldzaam.
Mandarijnen blijven het beste goed op koelkast temperatuur;
buiten de koelkast blijven de mandarijnen nog een dag of vijf optimaal 
€ 3,50
Bekijken
Mineola

Mineola

Mineola is een kruising tussen  mandarijn en grapefruit. 
De smaak is zoet, fris en zuur tegelijk. 
Veel mensen houden er  van, maar ook mensen die doorgaans gek zijn op mandarijnen, eten gemakkelijk een mineola wanneer mandarijnen net niet helemaal in het seizoen zijn. 
Mineola's hebben lekker mals vruchtvlees en zitten boordevol met sap. 
€ 3,50
Bekijken
Perssinaasappels

Perssinaasappels

Perssinaasappels hebben doorgaans wat stugger vruchtvlees dan handsinaasappels. 
Dit maakt ze zo geschikt om uit te persen.
Onze perssinaasappels zitten boordevol sap, waardoor je niet veel sinaasappels hoeft uit te persen om een glas te vullen. 
Bewaar perssinaasappels bij voorkeur in de koelkast voor een optimale bewaartijd. 
Pers de sinaasappels, bij voorkeur, op kamertemperatuur uit, dit geef een maximaal zoete smaak. 

€ 3,95
Bekijken